• Busreizen

Busreizen

Vanuit heel Nederland reizen groepen naar de NN Egmond Halve Marathon. De ervaring heeft geleerd dat het echt heel comfortabel reist per touringcars. De touringcars worden op loopafstand van Sporthal De Watertoren gestald. Enkele initiatieven worden ieder jaar weer ondernomen en op dit gedeelte van de website belicht.

Wil je ook een busreis onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Le Champion via info@lechampion.nl.


Busreis vanuit Amsterdam
Vanuit Amsterdam (concertgebouw) wordt er door hardloopschool Running Holland een busretour naar de start van de NN Egmond Halve Marathon georganiseerd. Let op, deze busretour is niet geschikt voor deelnemers van de 10,5 km.

  • Vertrek naar Egmond aan Zee: 10.00 uur vanaf Concertgebouw in Amsterdam (aankomst rond 11.00 uur in Egmond aan Zee)
  • Vertrek terug naar Amsterdam: 16.30 uur (aankomst rond 17.30 uur bij Concertgebouw op Museumplein)
  • Kosten: 15 euro per persoon
  • Aanmelden: via deze link: www.runningholland.nl/busretour 
  • Informatie: info@runningholland.nl of via 06-83233546

BABA-reizen
Ook in 2018 rijdt de luxe touringcar van BABA-reizen weer naar Egmond. Lopers en hun supporters zijn welkom!

Vertrek o.a. vanuit: Enschede, Hengelo, Almelo, Deventer en Apeldoorn.

Een retourtje, met in de bus gratis thee en koffie, kost slechts € 19,-. Kijk voor meer informatie en inschrijving op: www.baba.nl


Egmond Express

Net als voorgaande jaren gaan we in 2018 weer met de touringcar naar Egmond. Zorg wel zelf voor een startnummer. De opstapplaatsen zijn: Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Mijdrecht, Uithoorn en Aalsmeer.

Met deze trip kunnen alleen lopers mee die de halve marathon lopen. Uiteraard zijn supporters ook van harte welkom. De prijs € 16.50 uit & thuis. Koffie en thee gratis in de bus.

De juiste opstaptijden/plaatsen hoor je eind december. Bij opgave gelijk afrekenen a.u.b. via  No: NL 05 RABO  01270.66.764 t.n.v. W Balvert met vermelding Egmond. Geef je uiterlijk voor 20 december op.

Contactgegevens: Willem Balvert, 06-14148253 en wbalvert@ziggo.nl.


Met de Stichting Loopsport Zwolle naar de halve marathon van Egmond

Op zondag 8 januari 2017 vindt in Egmond de jaarlijkse halve marathon plaats. Eén van de leukste en zwaarste halve marathons van Nederland. Loopsport Zwolle organiseert al sinds jaar en dag een busreis naar deze halve marathon en ook in 2018 zullen we niet ontbreken. De busreis vertrek vanaf de achterzijde (P+R) van het station in Zwolle. Vanaf daar rijdt een luxe touringcar, voorzien van alle gemakken, naar het centrum van Egmond. De bus wordt op korte afstand van de start/finish en de kleedruimten geparkeerd.

De kosten voor de busreis bedragen € 25,00 voor Loopsport Zwolle deelnemers en € 30,00 voor niet-Loopsporters. Blijft er geld over, dan zullen we dat overmaken aan het JeugdSportfonds of, op verzoek, wordt het betreffende bedrag teruggestort op je rekening.

Heb je interesse om mee te gaan met de busreis, geef je dan op via deze link

Let wel: inschrijven voor de busreis betekend toestemming geven voor een eenmalige automatische incasso van het verschuldigde bedrag. Er wordt niet gerestitueerd, want iedereen begrijpt: eenmaal een bus huren is de bus ook betalen.