• Nieuws
  • Egmond Mini Marathon kids run voor echte bikkels

Egmond Mini Marathon kids run voor echte bikkels

Tijdens de Saucony Egmond Halve Marathon op zondag 14 januari vindt ook de Egmond Mini Marathon plaats. Dit evenement is speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar, zodat ook zij hun hardlooptalent en doorzettingsvermogen kunnen laten zien tijdens de beruchte winterklassieker. De start vindt plaats bij Strandpaviljoen Bad Noord de Zeester in Egmond aan Zee. Online inschrijven is nog mogelijk t/m 1 januari of op de dag zelf bij het strandpaviljoen.

Jaarlijks komt er veel publiek naar Egmond aan Zee om de hardlopers aan te moedigen tijdens de start en finish. Dankzij de Egmond Mini Marathon is er in de badplaats voor de jongste hardloopliefhebbers ook iets te beleven. De start is om 11.00 uur op het strand van Egmond, waar de kinderen al hun krachten nodig zullen hebben om door het zand te ploegen. De finish is op de Boulevard Noord, waar alle kids worden ontvangen als echte helden, net als de deelnemers aan de halve of kwart marathon. Meedoen kan in twee leeftijdscategorieën: 6 t/m 9 jaar of 10 t/m 13 jaar. In elke categorie zijn prijzen te winnen.

Kinderen kunnen zich t/m 1 januari inschrijven via dit formulier of ter plaatse bij Strandpaviljoen Bad Noord de Zeester. Wees dan op tijd aanwezig, deelname kost € 3,50. De Egmond Mini Marathon is namelijk nu al razend populair. De inschrijvingen voor de komende editie zijn al verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.